Wie zijn wij?

Theater De KiK is een plek in Elst waar mensen met elkaar genieten van cultuur. Er zijn wekelijks theatervoorstellingen en films te zien en er worden dagelijks muziek-, theater- en danslessen gegeven. Er is een breed pallet aan cursussen voor jong en oud. Van de eerste kennismaking met muziek door peuters bij de cursus Muziek op Schoot, kinderen en volwassenen die leren een instrument te bespelen, hun zangtechniek verbeteren of samenspelen in een band, tot meedoen in een toneelstuk of musical. Het kan allemaal!

 

.

Ruimtes huren
Daarnaast wordt er wekelijks gerepeteerd door toneel- en zanggroepen en bands. Particulieren, verenigingen en gezelschappen huren regelmatig de zaal voor hun eigen voorstelling. Voor zakelijke bijeenkomsten al dan niet met een gezellige borrel of buffet worden de verschillende ruimtes gehuurd door organisaties en bedrijven.

Ligging
Theater De KiK ligt in het centrum van Elst naast parkeerterrein Het Land van Tap met 150 parkeerplaatsen. Op de eerste verdieping bevindt zich de theaterzaal met een vlakke vloer en een tribune met ruimte voor 148 bezoekers. Op de begane grond is de foyer waar de bezoekers een drankje kunnen drinken en gezellig napraten.

Programmering
De programmering van Theater De KiK biedt voor ieder wat wils. Theatervoorstellingen in allerlei genres zijn te zien: toneel, cabaret, muziek en jeugdtheater. Daarnaast is er elke week een film te zien in ons theater.

Speciaal voor de basisscholen van Overbetuwe worden er theatervoorstellingen georganiseerd die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen en die hun fantasie prikkelen.

Muziekschool All Music organiseert bij Theater De KiK dagelijks muziek- en musicalcursussen. Babs Balletschool geeft er dagelijks diverse danslessen. Er repeteren koren en muziekbands. Wekelijks worden er cursussen Kunstgeschiedenis en Luisteren naar Klassieke muziek georganiseerd door Forte Fit en er zijn Tai Chi lessen die worden gegeven door de School voor Tai Chi Chuan.

Kortom, Theater De KiK is een broedplaats voor cultuur en interessante en gezellige ontmoetingen.

 
Wie zitten er achter Theater De KiK?