Algemeen

Kaartverkoop

E-tickets kunnen worden gereserveerd via de website www.theaterdekik.nl. Voor hulp bij het reserveren kun je bellen met 06-11031923.

Bij de kassa van het theater kun je ook kaarten kopen tijdens openingstijden.  Vanaf een uur voor aanvang is kaarten kopen in het theater niet meer mogelijk, omdat we bij reserveringen met een tijdslot werken. Kijk altijd eerst even op de website of er nog kaarten zijn. Aan de kassa kun je de kaarten via pin of met de Theater De KiK Kadobon betalen. Contant betalen kan ook als het niet anders kan.

Wanneer je bij de bestelling hebt gekozen voor ‘verzenden’ dan wordt € 3,50 administratiekosten in rekening gebracht. Na ontvangst van de betaling worden de kaarten per post verstuurd.

Voor reeds gekochte kaarten wordt geen geld teruggegeven. Wel kunnen de kaarten tot 24 uur voor de voorstelling worden geruild voor een voucher. Je kunt er natuurlijk ook iemand anders blij mee maken.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling of film is uitverkocht kun je je op de wachtlijst laten plaatsen. Het komt namelijk geregeld voor dat gereserveerde kaarten achteraf worden geannuleerd. Mail of bel ons 06-11031923 als je op de wachtlijst wil en je krijgt meteen bericht zodra er weer kaarten beschikbaar zijn.

Theater De KiK Voucher en tegoeden

Via de website en bij het theater kun je Theater De KiK Vouchers kopen. Wanneer je de vouchers via de website bestelt worden deze na ontvangst van de betaling per mail naar je toegestuurd.

De Theater De KiK Voucher is een geldig betaalmiddel bij het afrekenen op de website van Theater De KiK en niet inwisselbaar voor geld. Tegoeden die op je account staan kun je besteden door in te loggen met je mailadres en wachtwoord en inwisselen bij het afrekenen. Algemene Theater- & Concertbonnen en Podiumkaarten kunnen niet worden ingewisseld bij Theater De KiK.

Stoelnummers kiezen via de website

Bij reservering van de kaarten via de website kan je meteen je stoelnummers kiezen. Deze moeten wel naast elkaar zitten, er kunnen geen stoelen vrijgelaten worden. Verenigingen en organisaties die de theaterzaal huren voor hun eigen voorstelling, regelen de kaartverkoop soms zelf. In dat geval gelden vrije zitplaatsen.

Mindervaliden en rolstoelgebruikers

In het theater is een lift aanwezig waardoor de theaterzaal op de eerste verdieping voor iedereen toegankelijk is. In de theaterzaal is het aantal plaatsen voor rolstoelen beperkt. Om te reserveren stuur je een mail naar kaarten@theaterdekik.nl waarbij je vermeldt voor welke voorstelling(en) je kaarten wil, dat het om een rolstoelplaats gaat en het aantal begeleiders. De reservering is pas definitief nadat deze door Theater De KiK schriftelijk is bevestigd. Reserveer tijdig en hou er bij het kiezen van de stoelnummers rekening mee dat de tribune oplopend is. Verenigingen en organisaties die de theaterzaal  huren voor hun eigen evenement, regelen de kaartverkoop soms zelf. In dat geval gelden vrije zitplaatsen.

Blindengeleidehonden en hulphonden

Blindengeleidehonden en hulphonden zijn toegestaan bij Theater De KiK. Maak je reservering telefonisch en geef aan dat je een blindengeleide- of hulphond meeneemt. In de theaterzaal is het aantal plaatsen voor blindengeleidehonden en hulphonden beperkt. De reservering is pas definitief nadat deze door Theater De KiK schriftelijk is bevestigd.