Terug naar home

Let’s make Comedy

zaterdag 18 mei 2019

Let’s make Comedy op alle podia in Gelderland!

Nieuw en kleurrijk Gelders talent; stand-up comedy, cabaret, spoken word of kleinkunst, strijdt om de ‘Let’s make Comedy’ prijs 2020. In deze voorronden op de Gelderse Podia stem jij samen met de deskundigen wie er doorgaan naar de finaleweek.

Lachen om herkenbare humor, verwonderen om interessante invalshoeken, genieten van nieuw talent, dat is Let’s make Comedy! Het comedy-festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende Gelderse talent op het gebied van cabaret, spoken word, stand up comedy of kleinkunst. Comedy in de breedste zin van het woord met voorrondes, kwart- en halve finales in heel Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater in Arnhem. Georganiseerd door vereniging Gelderse Podia in samenwerking met het Posttheater en AOT Events.

Kom bij ons kijken naar voorronde van Let’s make comedy en oordeel mee. Wie wordt de winnaar van de allereerste Let’s make Comedy?

Deze avond wordt gepresenteerd door een bekende comedian van de Comedytrain. We nodigen jou uit om deze nieuwe talenten te komen horen en zien!

Ben jij het talent dat we zoeken en heb je het lef om mee te doen? Je hebt tot 1 december 2019 de tijd om je in te schrijven via deze link: aanmelden

Gelderse Podia heeft de theaterzaal gehuurd voor deze voorstelling. Meer info: www.letsmakecomedy.nl en www.geldersepodia.nl