Terug naar home

InterTWINed – GEANNULEERD!

zaterdag 18 mei 2019

Deze voorstelling is wegens persoonlijke omstandigheden geannuleerd.

In opmars naar een betere wereld bezit een groep mensen ‘One Way Tickets’ naar de rode planeet. Op weg met hoop op verandering van klimaat, een nieuw begin, betreden zij per tweetallen de ruimte. De kracht van afscheid nemen, weegt echter zwaar. Ondanks de elementen die deze groep onlosmakelijk verbindt. U zult getuige zijn van een knallende fight, flight en freeze reactie voorafgaand aan een heuse vlucht.

PANDORA werktheater bestaat uit 12 performers waaronder 4 musici.
Een theatergroep met een eigen stijl en richting die voor elke voorstelling een sterk collectief samen stelt. Middels een kort traject waarin alle disciplines; dans, spel, muziek en zang aan bod komen, wordt er een totaaltheatervoorstelling gecreëerd door Panda van Proosdij, regisseur en choreograaf.

Na twee succesvolle producties in 2016 en 2017, zal het gezelschap in 2019 een nieuwe voorstelling op de planken brengen. InterTWINed is te zien in het najaar van 2019 in verschillende theaters in Nederland. 

“We blijven constant op zoek naar een theatervorm die ons onderscheidt en waar mensen graag een kaartje voor willen kopen. Publiek wat graag elk zintuig geprikkeld ziet worden”.

PANDORA werktheater heeft voor deze voorstelling de theaterzaal gehuurd. Meer informatie: www.pandora.pandavanproosdij.nl