Terug naar home

Sparen voor ‘Opening Seizoen 24/25’

dinsdag 12 september 2023

Op 1 september 2024 wil Theater De KiK de Opening van het Culturele Seizoen Overbetuwe 2024/2025 organiseren. Samen met andere culturele instellingen uit de Overbetuwe zetten we die dag de deuren wagenwijd open om iedereen te verwelkomen. Een dag met creatieve workshops, proeflessen voor muziekinstrumenten, musicalsessies, zang- en danslessen. Of je nu op zoek bent naar een creatieve cursus, op ballet of musicalles wil, of een instrument wil uitproberen– het kan allemaal tijdens de Opening van het Culturele Seizoen bij Theater De KiK.

Buiten op het Cultuurplein van De KiK ontmoet je verschillende culturele organisaties uit de Overbetuwe. Verwacht optredens van de Overbetuwse koren, bandjes, musical- en dansvoorstellingen. Deze dag belooft een onvergetelijke, gezellige ervaring te worden voor jong en oud.

Waarom cheques doneren aan het initiatief van Theater De KiK? Het antwoord is simpel: we hebben passie, veerkracht en de kracht van samenwerking in de Overbetuwe, waarmee we kunst en cultuur levendig houden in de Overbetuwe. Wij hopen dat je graag bij wil dragen aan dit culturele initiatief via de Overbetuwe Doet Cheques.

Doneren kan via de website van Overbetuwe Doet. Je kunt de cheque ook in de rode brievenbus bij het theater doen, een foto van de cheque via Whatsapp sturen naar 06-11031923 of mailen naar info@theaterdekik.nl.

Alvast enorm bedankt voor je cheque en heel graag tot ziens!

Hieronder een greep uit de mooie foto’s van de vorige opening die (bijna allemaal) zijn gemaakt door Bert van Meegen.