Terug naar agenda

Hermitage

Vier

muziek
zaterdag 15 december 2018
20:30 uur
€16,- inclusief drankje
Kaarten bestellen

De Vlaamse formatie Hermitage brengt een verrassende cocktail van muziek, humor, en publieksinteractie. In “VIER!” – het eerste theaterconcert met vier – gaan ze dan nog eens echte cocktails maken op het podium. U viert toch mee?

Muziekgroep Hermitage heeft wat te vieren. Een vierde bandlid (Anneleen Boehme aan de contrabas), een vierde theaterconcert en de release van een vinylplaat rond de vier seizoenen (release september 2018). Feest dus!

Met muziek, feestelijke speeches (noem het niet zomaar bindteksten) en – voor als de muziek u niet over de streep trekt – cocktails! Live in elkaar geshaket op het podium. Voor elk seizoen een ander smaakje. U helpt vanop de eerste rij toch ook mee de aardbeien snijden voor de zomercocktail? Partycrashers zullen het al snel met de fans eens zijn: Hermitage is één van die groepen waarvan je zeker bent dat je er een onvergetelijke avond mee gaat beleven.

Vanuit bakermat Gent speelden ze de voorbije jaren vaak in Nederland. Ze wonnen hier de publiekspijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, speelden samen met het Metropole Orkest, waren te gast bij De Wereld Draait Door en mochten samenwerken met de legendarisch Astrid Nijgh. “Dit seizoen het meest sfeervolle en beste wat er Nederlandstalige en in de theaters te genieten valt,” schreef De Theaterkrant met vier sterren over het vorige theaterconcert. De Volkskrant noemde Hermitage “Opgewekt, opzwepend en feestelijk”, iets wat met de komst van bandlid nummer vier alleen maar groter zal worden. Viert u mee? Hermitage brengt cocktails mee (geen grap).

Hermitage is Divan/David Van den Hende (zang, gitaar, piano), Filip Verheecken (percussie, vibrafoon, zang), Carlo Vandenhende (cello, gitaar, zang) en Anneleen Boehme (contrabas, keys, zang).