Terug naar agenda

Improtheater voor de Leeuwen

10 jarig jubileum

toneel
zondag 27 september 2020
15:00 uur
€16,- inclusief drankje
Kaarten bestellen

In verband met de coronamaatregelen is de voorstelling verplaatst naar zondag 27 september 2020.

Improtheater voor de Leeuwen viert haar 10 jarig jubileum. De spelers zouden het leuk vinden om dit jubileum samen met jullie te vieren. Heb je zin in een matinee voorstelling waarbij ze je verrassen, ontroeren en versteld doen staan? Initiatiefneemster Marja de Leeuw liet zich 10 jaar geleden inspireren door het TV programma “de Vloer” op. Iedere repetitie avond en voorstelling is voor haar en de spelers een feestje.

De spelers zijn  Natascha Alberts, Rob Burow, Jeroen Joosten, Marja de Leeuw, Irmgard Pott, Jaap Schoenmakers, Tineke Tiemes, Monique Vink en Eric de Waard. Muzikale begeleiding: Jaap Schoenmakers. Theatercoach en presentator: Jobert Franken.

Jullie als publiek hebben de mogelijkheid om ideeën aan te leveren voor en tijdens de  voorstelling, echter het spelen mag je aan de acteurs overlaten.

In Theater De KiK zullen op die middag ook schilderijen geëxposeerd worden door gevoelskunstenaar Gerald Schepers. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Perfect Blend, Easy listening & Jazz.

Zang: Mareen Medema / toetsen: Jaap Schoenmakers

Graag tot ziens op ons FEEST.

Improtheater voor de Leeuwen huurt voor deze voorstelling de theaterzaal. Meer informatie: www.improtheatervoordeleeuwen.nl