Terug naar home

Het Liefdescollege

zaterdag 7 juli 2018

Je wist niet dat er nog zoveel te leren viel. En te lachen. Over de liefde.

Terug de schoolbanken in, maar dan wel met rooie koontjes. Van het lachen vooral. Want professor in de liefde Renate Reijnders happens to be een rasechte comédienne, bovenmeester in de zelfspot. Ze won dan ook het Leids Cabaretfestival een paar jaar geleden. Blijkbaar is ze nog wel méér ergens goed in!

Tijdens dit college regent het veelal hilarische facts en bruikbare tricks bij alle liefdesperikelen van voor tot achter. Dit alles doorspekt met flirttips, nuttige lesjes in eerste indruk, handige hulpjes bij powerhouding en oogcontact. Wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken; je ‘eeuwenoude’ relatie nieuw elan geven en zelfs oude verloren liefdes weer doen herleven. Jawel.

Na een avond lachen ben je niet alleen veel wijzer geworden en sta je sexyer in het leven, maar ben je gegarandeerd in het relatieverkeer een gevaar op de weg. Uiteraard komen ook de ‘do nots’ aan de beurt. Je bent gewaarschuwd!! En het mooiste is, het is niet interactief dus je kunt gewoon thuis oefenen.

Regie: Wimie Wilhelm

Publieksreacties:
“Na een avond lachen ben je niet alleen veel wijzer geworden, maar sta je ook sexyer in het leven!”
“Doe het Liefdescollege cadeau aan iemand die wel wat tips in de liefde kan gebruiken”
“Niet interactief, dus je kunt thuis gewoon oefenen”
“Na het Liefdescollege ben je gegarandeerd in het relatieverkeer een gevaar op de weg”
“Het Liefdescollege is cabaret, college en show ineen”

Het is een SPECIALE EDITIE van Het Liefdescollege! Want na de voorstelling gaat DJ Han Bosman draaien in de foyer! Geïnspireerd op Het Liefdescollege.