Terug naar home

Het hele eieren eten: trouw aan angst én liefde

zaterdag 18 mei 2019

Deze voorstelling is een succesoptie en zal alleen plaatsvinden als er voldoende kaarten worden verkocht voor de voorstelling om 19.30 uur.

Wat was er eerder: angst of liefde? Over deze kip-of-het-ei-kwestie gaat onze operette, Dokter Mirakel van Bizet. Vier professionele jonge zangers zingen de sterren van de hemel in een voorstelling vol absurditeit, spontaniteit en humor.

Stichting Cherubino maakt snelkook-operettes met bewegingsregisseur Panda van Proosdij, bekend van succesvolle studentenkoren in Nijmegen en Amsterdam. Na intensieve voorbereiding ontstaat in no time een krachtige regie vol dynamiek en improvisatie. “Met de juiste producten en de juiste voorbereidingstijd is koken een koud kunstje!”

Cast: Nick van Kuipers, Lucie van Ree, Lida Straathof, Nathan Tax en Mark Toxopeus / muziek: Dokter Mirakel van Georges Bizet / hertaling: Jeroen Sarphati

Stichting Cherubino heeft de theaterzaal gehuurd voor deze voorstelling. Kaarten en meer informatie: www.cherubino.nl of  www.facebook.com/stichtingcherubino