Terug naar home

De Betuwe Draait Door

zaterdag 26 januari 2019

Voormalig RTL4-nieuwslezer Roelof Hemmen ontvangt deze avond spraakmakende gasten uit onze regio en legt hen prikkelende stellingen voor.

Natuurlijk mag u als publiek meepraten: reken dus op een interactieve avond met volop ruimte om te netwerken!

Over Roelof Hemmen
Roelof Hemmen was anchorman van het RTL Nieuws en presenteert nu BNR´s Big Five. Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de ‘Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij RTL Nieuws, als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator. Roelof is geen voorleesmachine, maar een journalist in hart en nieren. Met zijn kennis van de economie en zijn interesse in ondernemers, maakt Roelof er graag samen met u een boeiende avond van. 

Vanaf medio februari kunnen ondernemers uit Lingewaard en Overbetuwe zich via www.betuweonderneemtbeter.nl aanmelden voor De Betuwe Draait Door. Voor OCO en Veron leden zijn de events gratis; overige geïnteresseerden betalen voor een entreekaart voor ‘De Betuwe Draait Door’ 25 euro excl. BTW. Let wel: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er straks snel bij.

Deze avond wordt georganiseerd door Betuwe Onderneemt Beter. Meer informatie via: www.betuweonderneemtbeter.nl

Blijf in de tussentijd op de hoogte van de verhalen via de LinkedIn groep Betuwe Onderneemt Beter of via Facebook en Twitter (@BOnderneemt).