Terug naar home

Programma Benefietavond

donderdag 18 juni 2020

KLIK HIER VOOR KAARTEN

(Dit programma is onder voorbehoud en kan nog wijzigen)
Voorstelling 19:00 uur
Ronnie Rabble
Babs Balletschool
Heart Beats Slow
Karlijn van Kruchten
Claudia Wijers en Paul Helmes
Jacqueline Aronson en Tom Jansen

Voorstelling 21:00 uur
Dianne Huberts
Improtheater voor de Leeuwen
Claartje Kosman
Babs Balletschool
Lisa Ké
Elke Rouwmaat

Ronnie Rabble
Ronnie Rabble, the medley man, in Elst bekender als Rinie van Rijsingen, is een singer-songwriter. Hij brengt covers van alle tijden, vooral uit de sixties en seventies en tevens wat eigen nummers. Zo staan medleys van Beatles, Stones, Lou Reed, Monkees en vele ander artiesten op zijn speellijst. Een breed repertoire, dat gaat van ballade tot punksong, vertolkt met behulp van gitaar en mondharmonica.

Babs Balletschool
Babs Balletschool verzorgt al tien jaar danslessen in Elst in diverse stijlen voor diverse leeftijdsgroepen. Van peuterdans tot Spaanse dans, je kunt er je danshart ophalen.

Heart Beats Slow
Mariëlle van den Heuvel en Simon Jansen vormen een duo, genaamd Heart Beats Slow. Zij spelen op recepties en feestjes, maar ook in een intieme setting als de achtertuin.

Karlijn van Kruchten
Karlijn studeerde muziektheater en saxofoon aan Artez. Zij is performer, maker, actrice en zangeres. Zowel klassieke muziek, theatraal saxofoon spel en elektronische sounds passen haar. Ze staat graag oprecht, schaamteloos en authentiek op het podium.

Claudia Wijers
De sopraan Claudia Wijers behaalde haar bachelor en master klassieke zang aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Als freelance koorzanger is zij verbonden aan de Nationale Opera, de Nederlandse Reisopera en het Groot Omroepkoor. Als soliste zingt Claudia diverse operarollen, oratorium en kerkmuziek en treedt zij op met programma’s op maat. Ze heeft een lespraktijk in haar woonplaats Elst en is docente Muziek op Schoot.

Paul Helmes
Studeerde aan het conservatorium schoolmuziek, piano, geïmproviseerde muziek, pop en jazz. Hij werkt als muziekdocent aan de HAN in Nijmegen. Daar begeleidt hij tevens de jongerenband Helmes Houseband.

Liesbeth Penning de Vries
Zij studeerde gezondheidszorg en cultureel en jongerenwerk en werkt als consultant zorg en onderwijs. Naast haar werk houdt zij van een goed boek, theater, concerten, films, schilderen en schrijven van teksten.

Jacqueline Aronson
Jacqueline Aronson volgde naast haar dansopleiding, de Akademie voor Kleinkunst en ontwikkelde zich als musicalartiest. Ze speelde in grote produkties van Stage Entertainment zoals Cats, Sweet Charity, A Chorus Line, Chicago, Sister Act en Ciske de Rat. Ze is allround musicaldocent aan de Nederlandse Musical Akademie en eind juli studeert ze af als Vocal Coach bij Vocal Center.

Dianne Huberts
Dianne Huberts bracht haar droom tot werkelijkheid door ruim 5 jaar geleden een muziekcollectief op te richten van amateurzangers en muzikanten, die in hun vrije tijd muziek-cadeautjes uitdelen aan mensen die een opkikkertje verdienen, in de breedste zin van het woord; in huiskamers, in verpleeghuizen, voor mantelzorgers, etc.  Dianne is voorzitter en zingt in het collectief. Zij wordt begeleid door gitaristen Marcel Lieskamp en Gert Jan Akkerman.

Improtheater voor de Leeuwen
Op 8-9-’10 heeft Marja de Leeuw Improtheater voor de Leeuwen opgericht. Het televisieprogramma “de Vloer op” was de inspiratie om met de theatervorm improvisatie te gaan werken. Met slechts een paar zinnen als vertrekpunt zetten acteurs grappige of ernstige of hilarische maar vooral verrassende scenes neer.

Claartje Kosman
Al jaren doet zij haar werk bij Sales Support met hart en ziel bij Koffiebranderij Peeze. Claartjes andere grote passie is zingen. Ze zong in verschillende koren en ensembles. Momenteel is zij zangeres bij de band Mainstream Connection in Druten en Monday Coverband in Utrecht.

Lisa Ké
Lisa studeerde jazz en popmuziek aan het conservatorium in Arnhem. Momenteel is ze succesvol met Magnolia, een folk-trio waarin zij gitaar speelt en zingt. Ook heeft ze twee albums uitgebracht met eigen nummers. Onlangs won zij The European Songwriting Award 2020 met haar liedje “Windvlaag”. Daarnaast geeft ze zanglessen en dirigeert ze o.a. Koor Eigen Wijs uit Elst.

Elke Rouwmaat
Elke is vocal coach, zangeres en dirigent arrangeur. Zij werkt als Universal Voice Master Teacher in Amsterdam en als docent zang bij Artez. Ze vermaakt daarnaast al jaren mensen op het podium als zangeres in bands, musicals en muziektheatervoorstellingen.

De presentator van de avond is Marcellino Bogers.
Hij maakte deel uit van het cabarettrio Ernesto en Marcellino met Wilfried Finkers. In 2012 stopte het trio, Marcellino begon het congresbureau MetZorg, treedt op als dagvoorzitter en verzorgt lezingen over zorg en humor. Is auteur van het boek Humor als verpleegkundige interventie 2.0. Het motto van deze oud-verpleegkundige is: Lachen is gezond.

Op zaterdag 11 juli verzorgt hij zelf een benefietavond voor Theater De KiK. Een vrolijke interactieve lezing over het gebruik van humor in zorgsituaties voor zorgverleners, mantelzorgers en geïnteresseerden.
Meer informatie hierover volgt binnenkort.