Terug naar home

Coronamaatregelen

maandag 14 augustus 2017

Vanaf 19 november zijn er weer voorstellingen en filmavonden te zien in Theater De KiK.

Er mogen maximaal 30 bezoekers in onze theaterzaal en daarnaast worden de theatervoorstellingen via livestream online thuis te zien met een V-ticket.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de veiligheid van onze bezoekers in het theater wordt gegarandeerd. Dit zijn de maatregelen die we daarvoor hanteren.

Geen drukte bij aankomst
We werken met tijdslots. Op je e-ticket staat hoe laat je in het theater wordt verwacht. Om drukte bij het binnenlopen te voorkomen is het belangrijk dat je de tijden aanhoudt die voor jouw rijnummer staan vermeld.

Handen desinfecteren bij binnenkomst
We vragen iedereen bij binnenkomst de handen te desinfecteren met de gel die daarvoor klaarstaat.

Bar gesloten
Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de bar gesloten. Het gratis drankje vervalt daardoor.

Draag een mondkapje
Bij binnenkomst en vertrek is een mondkapje verplicht in het theater. Het mondkapje mag af als je in de theaterzaal zit.

Blijf thuis met klachten
Als je verkouden bent of koorts hebt, dan verzoeken we je om thuis te blijven. Als je dit voor aanvang van de film/voorstelling via mail doorgeeft ontvang je een voucher voor een volgende keer.

Stoelen op 1,5 meter afstand
In de theaterzaal zijn de stoelen zo opgesteld dat de rij voor en achter je leeg is en dat er minimaal 1,5 meter afstand zit tussen de stoelen (m.u.v. bezoekers uit één huishouden). Tevens is er minimaal 1,5 meter afstand tussen de artiest(en) en de bezoekers.

Continue ventilatie
Zowel in de foyer beneden als in de theaterzaal is mechanische ventilatie aanwezig die continue aanstaat. De lucht in de ruimtes wordt afgevoerd naar buiten en verse buitenlucht wordt aangezogen van buiten naar binnen.

Graag tot ziens!