Terug naar home

Oudjaarsborrel Kunst- en CultuurCafé!

donderdag 19 december 2019

Kunst- CultuurCafé Overbetuwe (KCC) sluit het jaar af met liefhebbers van kunst en cultuur.  Op het programma staan (korte) terug- en vooruitblikken, een toost met bubbels en vooral ook veel gezellig samenzijn.  Welkom in de foyer van Theater De KiK!

Kunst- en CultuurCafé Overbetuwe (KCC) is een werkgroep van Stichting Art Overbetuwe.

Tijdens de oudjaarsborrel blikt het bestuur van de stichting terug op het afgelopen jaar. De werkgroep KCC presenteert haar programma voor 2020. De werkgroep van de Kunstroute Elst 2019 licht de evaluatie van die kunstroute toe. En  Kunstenaarscollectief “Het Venster” uit Zetten maakt ook haar plannen voor 2020 bekend.

Ontmoeten en inspireren
Stilstaan bij wat was en wat komt is leuk en belangrijk, maar minstens zo belangrijk is het om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Dat was, is en blijft het doel van KCC en dat slaan we deze laatste avond van het jaar beslist niet over.

Voel je welkom!

Kunst- en Cultuurcafé Overbetuwe staat voor inspiratie en ontmoeting. Het is laagdrempelig en bedoeld voor alle kunst- en cultuurliefhebbers in de gemeente Overbetuwe. Op de hoogte blijven van de activiteiten? Mail naar kunstcafeoverbetuwe@gmail.com met als onderwerp: nieuwsberichten ontvangen.