De KiK Filmclub is er voor alle filmliefhebbers. Wekelijks is er op donderdagavond een film te zien in de theaterzaal. Tijdens schoolvakanties draaien we op vrijdag films voor de jeugd.

De programmering bestaat uit films die net uit de bioscoop zijn. De ene week is dat een Feelgood film en de week erna een Art film. Er is geen pauze tijdens de film.

Het programma kun je inzien door je hieronder GRATIS aan te melden bij De KiK Filmclub. Je krijgt dan direct een inlogcode op je mailadres toegestuurd waarmee je toegang hebt tot de filmprogrammering en het bestellen van kaarten.

Veiligheid boven alles!
Om alles veilig en volgens de RIVM richtlijnen te laten verlopen hebben we de nodige aanpassingen gedaan in het theater. We hebben voor de theaterzaal een nieuwe 1,5 meter opstelling op de tribune. Er staan steeds 1 stoel of 2 stoelen (voor bezoekers uit 1 huishouden) naast elkaar op 1,5 meter afstand van elkaar. De rijen zijn gekoppeld aan een tijd waarop je in de zaal aanwezig moet zijn, om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk binnen komen en langs elkaar op moeten in de zaal.

Kaarten zijn via deze website én de hele week te koop in het theater tijdens openingstijden (tot een uur voor aanvang) om rijen bij binnenkomst te voorkomen. Er is geen garderobe. Jassen kunnen mee de zaal in.

Voor toegang in het theater gelden de volgende tijdsloten:
Rij 1-4: aanwezig 10 minuten voor aanvang
Rij 5-7: aanwezig 20 minuten voor aanvang
Rij 8-10: aanwezig 30 minuten voor aanvang

Onze ventilatie voldoet aan alle wettelijke eisen. De gebruikte lucht wordt naar buiten afgevoerd en tegelijkertijd wordt verse lucht van buiten aangezogen.

Meld je nu aan!

  Ik meld me gratis aan voor De KiK Filmclub!

  Aanhef:

  Dhr.Mevr.

  Voornaam:

  Achternaam:

  Adres:

  Postcode en Plaats:

  Telefoon:

  Email: