De KiK Filmclub is er voor alle filmliefhebbers die interesse hebben in de filmprogrammering van Theater De KiK. Wekelijks is er op donderdagmiddag en -avond een film te zien in de theaterzaal.

Het programma kun je inzien door je hieronder GRATIS aan te melden bij De KiK Filmclub. Je krijgt dan direct een inlogcode op je mailadres toegestuurd waarmee je toegang hebt tot de filmprogrammering en het bestellen van kaarten.

Veiligheid boven alles!
Om alles veilig en volgens de RIVM richtlijnen te laten verlopen hebben we de nodige aanpassingen gedaan in het theater. We hebben voor de theaterzaal een nieuwe 1,5 meter opstelling op de tribune bedacht. Er staan steeds 1 stoel of 2-3 stoelen (voor bezoekers uit 1 huishouden) naast elkaar op 1,5 meter afstand van elkaar. Vanaf juli kunnen 51 stoelen gereserveerd worden (meer past helaas niet). De rijen zijn gekoppeld aan een tijd waarop je in de zaal aanwezig moet zijn, om te voorkomen dat teveel mensen tegelijk binnen komen en langs elkaar op moeten in de zaal. Verder zorgen we dat de bovenfoyer ook open is wanneer het ‘druk’ wordt en hebben we in beide foyers zitjes met 1,5 meter afstand en een plastic scherm bij de bar. Kaarten zijn de hele week te koop in het theater tijdens openingstijden (tot een uur voor aanvang) om rijen bij binnenkomst te voorkomen. Er is geen garderobe. Jassen kunnen mee de zaal in.

Voor toegang in het theater gelden de volgende tijdsloten:
Rij 1-4: aanwezig 10 minuten voor aanvang
Rij 5-7: aanwezig 20 minuten voor aanvang
Rij 8-10: aanwezig 30 minuten voor aanvang

Klik hier voor een handig overzicht van de aandachtspunten voor bezoekers.

De programmering bestaat uit films die net uit de bioscoop zijn. De ene week is dat een ‘Feelgood film’ en de week erna een ‘Art film’. Er is geen pauze tijdens de film. Vooraf kan een drankje worden gekocht bij de bar dat je mee mag nemen de theaterzaal in. Eten in de zaal is niet toegestaan. Kaarten kosten € 9,- inclusief een gratis drankje na afloop van de film.

Tijdens schoolvakanties draaien we op vrijdag films voor de jeugd. Voor deze films kost een kaartje € 6,- (exclusief drankje).

Je kunt voor meerdere films tegelijk e-tickets bestellen via deze website tot een uur voor aanvang. Hiervoor wordt per bestelling € 1,- administratiekosten in rekening gebracht. Kaarten zijn ook te koop in het theater tijdens openingstijden tot een uur voor aanvang.

Theater De KiK Kadobonnen zijn alleen inwisselbaar in het theater na afloop van de film of bij de aankoop van een kaartje in het theater (tot een uur voor aanvang).

Meld je nu aan!

Ik meld me gratis aan voor De KiK Filmclub!

Aanhef:

Dhr.Mevr.

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Postcode en Plaats:

Telefoon:

Email: