Terug naar agenda

Ontmoeten in De KiK

ontmoeten
dinsdag 19 juni 2018
09:30 uur
€0,00

Naast de reguliere openingstijden van de foyer is Theater De KiK ook iedere dinsdag– en donderdagochtend open vanaf 9:30 uur. Een consumptie is nooit verplicht!

Er gaan er veel stemmen op en is er een (kleinschalig) onderzoek gedaan, met betrekking tot het sociaal ontmoeten in Elst en de mogelijkheden die daarvoor beschikbaar zijn in deze dorpskern. De ontmoetingsplek zou in het centrum moeten zijn en laagdrempelig toegankelijk voor iedereen die zin heeft om een bak koffie te drinken, een krant of een tijdschrift te lezen of gewoon af te spreken met iemand.

Daar speelt Theater De KiK (midden in Elst gevestigd aan het Land van Tap) op in! Naast de reguliere openingstijden van de foyer (maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 9:30 tot 13:00 uur en tijdens activiteiten van het theater) is Theater De KiK ook iedere dinsdag- en donderdagochtend open vanaf 9:30 uur.

Het is de bedoeling dat Theater De KiK in de toekomst ook op woensdagochtenden open gaat en dat er op die ochtend ‘activiteiten met een cultureel tintje’ voor ouderen worden georganiseerd. De gesprekken daaromtrent zijn in volle gang.

Iedereen is van harte welkom bij Theater De KiK. Ook op dinsdag en donderdag vanaf 9:30 uur!